blog nursyuhadasaedin





Ya Allah tkutnya ........
Sunday, 5 June 2011 | 5.6.11 | 0 comments
Assalammualaikum...
Bismillahirahmanirahim....

arini aku (kasar lak bnyinya.... tkar2..) ... arini saya nak cerita something..... petang tadi saya dengan adik perempuan saya pergi pasar malam.... selalunya ayah yang hantarkan kami.. tapi kali ni saya sendiri nak pandu motor tu.. kiranya ni pertama kali saya pandu motor sendiri untuk ke sesuatu destinasi..... sampai je dekat tapak pasar malam tu , saya pon cari tempat untuk parking motor... then kami bergerak untuk beli beberapa barang... ok, dalam kul 7 malam kami pon dah nak balik.. tapi...... emm alamak ada sekumpulan remaja lelaki lak dekat dengan motor saya.... saya dah mula risau sangat... subhanallah , Tuhan je la yang taw betapa gementar nya saya.. dalam fikiran saya nak je g sana then halau mamat2 2.... tapi realitinya saya ni penakot bila dengan lelaki.. fuhhh kelemahan diriku... hmmm alihh last choice saya pilih untuk tunggu je sampai semua mamat2 2 balik... emm jam dh pukul 7.30 malam... Astaghfirullahhalazim... tak balik2 lagi mamat2 2... boleh plak melepak dekat dengan motor saya... huhuhuhuhu tak da tempat lain ke......?? sabar je la .... walau macam mana pon saya kena gak ambil motor 2... kalo dah maghrib pon tak balik lagi, tak manis la.. anak dara lak 2.. agpon mesti mak ayah mara... huhuhu dalam ketakutan saya terpaksa juga menghampiri mamat2 2... menggigil tangan ni.. x berani langsung pandang atas... emm masa dkat motor 2 kena juga la kacau... TAKOOTT !! huhuhuhu tapi buat tak tawu je..... cepat2 ubah motor n belah dari situ... fuhh Alhamdulillah ... lepas 2 menggigil 2 dah hilang....  emm entah macan mana la kalau time 2 saya sorang2... nasib ada adik... huhuh

old post / new post