blog nursyuhadasaedin





Re-new !! suka :)
Thursday, 5 April 2012 | 5.4.12 | 0 comments
Assalamualaikum

marhaban ya sahabat !^_^


Salam satu ummah semuanya.. :) apa khabar ? iman sihat ? .. sihat ya ? Alhamdulillah ... mudah-mudahan iman kita semuanya super sihat belaka.. malam ni blog kesayangan syu telah mengalami proses renovate-tan(ade ka perkataan macam itu?) hehe.. hmm payahnya la hai nak cari background yang berkenan di hati ni ! haihh (sbnarnya diri ni yang cerewat sangat) .. hehe especially yang warna HIJAU (capslock sikit perkataan 'hijau' tu supaya lebih jelas kan) kita dah la suka gileerrrr warna hijau tapi mengecewakan hatiku ja.. (cewah.. tak payah nak gileeerr sangat la). blog ke blog, dah penat meneroka 'hutan belantara' akhirnya syu terjumpa background yang syu guna sekarang ni.. Alhamdulillah nasib baik berkenan.. hehe macam mana , comel tak ?? hehe tak ada la syu gurau ja.. blok syu ni tak setanding dengan blog comel sahabat semua... jealous syu tengok. tapi~~ bersyukur lah dengan apa yang syu dapat sekarang ni.. syu dah cukup puas hati dengan rupa blog syu yang baru ni.. lebih simple.. tak la semak sangat kan berbanding dengan sebelum ni.. 
Apa?! tetap juga nampak semak ?? adehh tak dapat eden nak menolongnya.. kita tidak akan mampu untuk memuaskan hati semua orang.. ingat tu ya sahabat-sahabat semua !!!! ^_^

"ok enough syu! You must sleep now.. tomorrow you have to go to school..."
so, setakat ni saja la untuk malam ini.. mata syu dah mula beleter dah ni.. mengomel ja keja dia.. (err macam tak logik ja ??? siap boleh berspeaking lagi tu mata syu) hehe..


Selamat malam
Lailah saidah
wasalam
^_^


Pengemis Redha dan Cinta Ya Rabb,
_ Nur Syuhada _



old post / new post