blog nursyuhadasaedin





Bila la agaknya ya ??
Thursday, 28 June 2012 | 28.6.12 | 0 comments
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum w.b.t
( jawab salam saya dulu ^_^ )
Sebenarnya dah lama teringin tapi........ 'fulus' belum cukup lagi.. em kalau nak minta ayah, boleh .. tapiiiiii tak mau la bebankan ayah kan.. kalau dah diri sendiri mampu nak cari duit tu , kenapa tak usaha sendiri ja kan.. Tapi tu la.., bila fulus nya dah ada, mesti nak kena pakai untuk beli keperluan lain.. hmm , bila boleh nak cari pengganti dia ni agaknya ?? asyik guna ja duit yang dah dikumpul  tu. hehe..
ihsan dari pak cik google :P
sebenarnya dah banyak kali dah dia ni buat hal.. tapi banyak juga jasanya pada syu.. kekadang dia gelap, kadang-kadang cerah.. adehh haruuu kepala cekk.. 
harap sangat si dia menjadi pengganti 'dia' (yg kat atas tu) .. ^_^
ha ni la si dia idaman syu tu .. (ihsan mak cik google)
amacam ?? handsome tak ? eh salah pula.. comell tak ?? syu dah lama geram tengok phone tu.. comelllllllll ^_^ ( tahap kegeraman diukur melalui bilangan L yang dinyatakan.. hehe )
tapi kan kalau cover dia warna HIJAU, subhanaAllah.............................. cantik menarik tertarik kau memang dabooooo0000ooMMmm ! haa gituuu ! ^-^ hehe.. jangan tak tahu, syu ni peminat fanatik hijau.. hehe.. ok dah . cukup untuk malam ni.. insyaAllah untuk entry yang seterusnya, syu akan pastikan ianya berguna untuk semua pembaca.. tengah kekeringan idea untuk menulis malam ni.. huhu maaf kan saya.. :)
Setiap apa yang diidamkan oleh hati, tidak semestinya akan dimiliki .. kerana mungkin Allah tidak mengizinkan apa yang kita inginkan kerana Allah telah menyediakan yang lebih baik dari apa yang kita inginkan.. 

jari jemariku menaip,
~ nur syuhada ~

old post / new post