blog nursyuhadasaedin





Sayang, Cinta, Kasih, Rindu !! hanya kerana Allah..
Monday, 4 June 2012 | 4.6.12 | 4 comments
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum


Today, i'm really miss her.. Dia sebaya dengan syu tapi syu pelik sebab dia lebih selesa memanggil syu dengan panggilan 'akak'.. apa-apa ja la adikku sayang.. asalkan kamuu gembira..^_^ ya, syu sayang sangat dengan dia.. dia lah sahabat, dia lah teman, dia lah adik.. dia lah ALYANI NAZIRAH. Syu suka tengok dia.. ALYANI atau lebih mesra dengan panggilan YAN sewaktu di bangku sekolah dulu, seorang yang memang profesional sebarkan keceriaan terhadap orang lain.. sikap nya yang happening buatkan syu lupa seketika gelodak di hati .. lupa seketika kekusutan di fikiran.. 

Adikku sayang, walaupun kita tidak lah begitu akrab sewaktu di bangku sekolah dahulu, tetapi ternyata ALLAH itu MAHA KUASA .. DIA mengeratkan kita hanya dengan satu perkongsian di ruangan chat di facebook... YA ALLAH aku bersyukur kerana ENGKAU pertemukan syu dengan insan yang bernama ALYANI..
kepada adikku sayang, akak doakan apa yang adik hajati, apa yang adik pohon dari-NYA akan diperkenankan.. Ingatlah wahai adikku, ALLAH itu tidak kejam.. Dia mendengar doa hamba-NYA yang merintih.. Mungkin lambat atau cepat doa itu dikabulkan.. tetapi jika doa itu tidak dikabulkan ALLAH, jangan lah adik bersangka buruk pada-NYA .. ALLAH tidak kabulkan permintaan adik itu kerana ALLAH telah merancang dan menyediakan sesuatu yang lebih baik buatmu.. Sentiasa berhusnuzon dengan ALLAH..

ANA UHIBBUKI FILLAH !

p/s : adik syu ni ada blog taw.. blog dy comeeyyy.. warna hijau..geram syu tengok.. warna feveret dia, feveret syu jugak!! :) jangan la malu-malau nak gi lawat blog dia ya ^_^.. ni linknya.. :




Insan yang sedang digelumang rasa rindu ,
~Nur Syuhada~ 

old post / new post