blog nursyuhadasaedin





MUET test -before !
Tuesday, 10 July 2012 | 10.7.12 | 2 comments
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Good morning, afternoon, evening and night.. hehe segala good la syu ucapkan.. ha sebelum tu ! sihat tak iman awak?? 
Apa?! tak cukup sihat?? tolong la awak.. upgrade iman ya ^_^ .
ok, actually syu very gementar gileeeerrrrrr... tahu kenapa ? mesti dah tahu kan.. MUET TEST !! Ya Allah, Allah je yang tahu macam mana perasaan syu.. Macam-macam syu pikirkan... 
macam mana kalau tiba-tiba, idea ni buat hal.. dia malu nak keluar( idea pon ada rasa malu ka?)  hehe.
macam mana kalau syu terrrrrrrgagap ?? Ya Allah takutnya.. 
"Syu.. InsyaAllah, fikir yang positif.. insyaAllah syu boleh buat.. Usaha, berdoa dan tawakal kepada Allah"
(tetiba ada suara halus terngiang-ngiang di telinga.. hehe) 
Syu ni terukkan.. Esok dah nak test speaking, tapi dok melangut dalam  ni lagi.. huhu 
bukan tak study.. tapi kalau asyik bekerja ja otak ni, boleh datang balik migrain syu tu.. huhu
so, relaxkan minda kejap.. huuhu..
ok apa-apapun, make sure awak semua doakan syu ya !! hehe tak da la.. syu tak paksa.. buat sesuatu mesti kena ikhlas ya ^_^ Mudah-mudahan segalanya berjalan dengan lancar esok.. Amin Ya Rabbal alamin .
Mood syu sekarang : Takut, Gementar dan....................... Ya Allah berikan aku ketenangan.. ^____^
"Innallah ha maana" 

old post / new post