blog nursyuhadasaedin





come back !!
Saturday, 20 October 2012 | 20.10.12 | 2 comments
Bismillahhirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

hi u alls.. haha over gitu.. dah lama x update blog ni kan ?? rindu syu tak ?? ( bajet ada follower setia la ni )
huhu tak da masa nak update .. STUDYYYYYYY ja manjang .. ( study la sangat kan ) .. syu STPM candidate ! so lagi berapa minggu ja lagi ni .. tak sabar pun ada.. takut pun ada.. apa pun believe in ALLAH SWT.. kun fa yakun.. jika Allah berkata jadi, maka jadilah ia .. yang penting kita sebagai hambanya kena persiap kan diri.. be strong and please dont give up.. setiap orang dah di tentukan jalan yang macam mana yang akan membawa dia kepada kejayaan.. tak semestinya belajar tinggi-tinggi sampai gunung EVEREST boleh berjaya ! kan kan kan ? ( siapa setuju laung ALLAHUAKHBAR ! ) ALLAH MAHA BESAR !
ok itu ja .. actually ni just short story ja nak bebel.. hehe curi masa .. insyaAllah bila dah free from STPM examination , i wil spend more time with my blog and you you you and you ! but not more than my time with my lover.. who ??? ! ALLAH is officially my kekasih la .. jangan pikir yang bukan-bukan nah ... tak mo jejak dalam dunia couple lagi dah.. im realize that love after marriege is more beautiful and barakah .. base on what happen di sekeliling syu .. hhehe nak base on diri sendiri, empunya diri pun belum berkahwin.. hehe and for your information STPM is not SIJIL TUNGGU PINANGAN MASUK ok !! adehh ada ka patut ada yang cakap macam tu .. SIJIL TINGGI PELAJARAN MALAYSIA la awak.. ya syu amik sijil TINGGI , err walaupun syu is the SHORT one.. so what ?? who care ?? hehe k bye ... Assalamualaikum..


love syu ... ^_^

old post / new post