blog nursyuhadasaedin





Projek tudung labuh ku ^_^
Friday, 14 December 2012 | 14.12.12 | 2 comments


Alhamdulillah .. dapat lagi jenguk blog ni.. hehe .. ok straight to the point terus.. finally syu dah bebas dari jajahan STPM.. hehe (bunyi macam STPM tu kejam sangat ja kan ) huh.. em so what is my plan after this ?? ok yang paling penting mesti la nak kena ambil lesen dulu.. huhu pas tu baru la cari kerja ... kalau tak da lesen macam mana nak ulang alik ke tempat kerja kan ? tul tak ?? hehe.. Tapi sementara nak tunggu dapat lesen tu, poket pun boleh kering .. huhu yela , dulu kalau time masih sekolah lagi, ayah selalu bagi elaun.. ini dah tak sekolah , duit tarak masuk ma.. huuhu .. so syu kena la ikhtiar sendiri.. BELAJAR BERDIKARI la konon .. hehe em so i'm wondering, why not kalau syu start my own bisnes ( teruknya BI saya ).. i mean small bisnes online .. huhu .. Tapi nak berniaga ni tak boleh terus terjah cam tu ja.. kena wat kaji selidik dulu kan.. haaa, so itu yang syu nak buat sekarang ni.. syu nak tanya korang semua , kalau syu nak jual tudung koshibo dengan design yang macam ni, ada tak orang yang nak beli ?? ada yang berminat tak ?


kalau ada permintaan , insyaAllah syu akan mulakan jualan.. dan jika dapat sambutan insyaAllah akan diperbanyakkan lagi designnya.. ^_^

so berikan pandangan anda di ruangan komen ya .. 
^_^



old post / new post