blog nursyuhadasaedin





Thursday, 28 February 2013 | 28.2.13 | 0 comments


Assalamualaikum..

Apa khabar awak? hope awak sihat sejahtera .. Sekarang ni cuaca tak menentu .. *dekat kawasan saya* .. Then mula la keadaan kesihatan pun tidak menentu .. hari ini terasa semacam ja badan .. Tambah-tambah lagi lepas dapat satu berita yang membuatkan hati dan jiwaku bergelora !! *ha gitu ,ayat sastera.. kau ada?? :P*

"berita apanya syu? ada orang datang meminang kau ka?"
Allahuakhbar .. idok le.. tak da maknanya ada orang datang meminang .. hhaha tak bersedia lagi dengan semua tu .. huuhu.. Tapi jodoh dan pertemuan di tangan ALLAH kan? .. so syu serah semuanya pada Allah .. KUNFAYAKUN.. bila Allah berkata jadi , maka jadilah ia .. tak ada yang dapat menghalang .. time tu insyaAllah , Allah buka hati syu .. *semua tu kan kuasa Allah*
ok nak tahu berita apa ?? teruskan membaca ya :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hari ini syu dan sahabat-sahabat syu yakni rakan sekelas 6 Atas SMKSA batch 2011/2012 *pandai-pandai la awak teka sekolah mana ni* pergi sekolah .. untuk apa ?*buat kecoh la , apalagi .. hikhik..:P*
kami pergi sekolah untuk isi borang UPU .. yela kan lebih elok kalau kita rujuk pada guru bila nak isi kan.. mereka kan lebih tahu dan berpengalaman ..
bagi yang belum isi lagi .. boleh klik SINI ..
"kau baru nak isi UPU ka syu??"
Ha'ah syu baru nak isi ..huhu yela , syu guna broadband ja kat rumah .. lagipun broadband ni line tenet dia bukan betul sangat .. so syu tak nak ambil risiko kegagalan mengisi .. yela , UPU bagi peluang 3 kali ja untuk update borang tu.. *kes serik borang tak diterima waktu isi UPU lepasan SPM ..huhu sedih .. :'(*
tak pa itu sudah ditakdirkan jalan hidup syu.. Ada hikmahnya :)
Ok , sampai ja dekat sekolah terus pergi jumpa cikgu yang sangat la sporting iaitu cikgu mazni .. *selalu kena usik dengan kami* .. Then you know what ?? Cikgu cakap result STPM 2012 maybe keluar 7 mac 2013 ...
then syu *apa ? Allah takutnya ...* .. itulah hakikat bagi semua candidates stpm ..
"memandai ja kau syu .. ada ja yang happy dan excited nak dapat result"
ok fine ... memang ada .. menyibuk ja budak atas ni ..:P
Apa-apapun .. banyakkan berdoa .. solat hajat jangan lupa amalkan.. :)
InsyaAllah , syu harap dan berdoa syu dan rakan sekelas syu *yang hanya ada 5 orang satu kelas* mendapat result yang dapat menggegarkan sekolah .. *melampau gilerr sampai nak gegarkan sekolah*
Syu juga doakan semua candidates STPM dan SPM *yang dijangka keluar result 20 Mac 2013* berjaya mendapat result yang cemerlang .. amin.. insyaAllah.. :)

ok , syu tamatkan warkah kali ini dengan tatapan beberapa gambar bersama cikgu yang di ambil waktu dekat sekolah tadi .. :)
.
.
 *versi hitam putih..vintage la konon.. hehe*


Yang penat menaip,
syu

Labels:


old post / new post