blog nursyuhadasaedin





Yeayy saya berwajah baru ^^
Tuesday, 26 February 2013 | 26.2.13 | 0 comments


Assalamualaikum..
Sollualanabi..
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

aucakkk!! *main cilut cak pulak kau ya syu :P .. Rindu~~ rindu sangat nak berceloteh dalam warkah ni.. dah lama syu tak update.. huhu

Eh perasan tak dengan blog ni ..?? dah lain kan .. suka tak dengan wajah baru ni ??
ini hasil blogskin sendiri yang pertama .. Yes yang pertama Yeayy!! saya dah ada myskin sendiri la .. *istighfar2 , jangan sampai riak .. tapi basecode nya kreditkan kepada adik SchaaAlHassan.. syu ambil dari dia.. yela mana la syu tahu buat 100% sendiri.. syu pun baru bertatih dalam dunia blogskin.. so kayuh pelan-pelan la dulu.. hehe Fisrt try buat blogskin ni memang penat jugak la untuk newbie macam syu ni.. berjam-jam melekat depan laptop.. sampaikan tengok muka orang lain dah nampak macam skrin laptop*ok hiperbola yang melampau .. hikhik .. mau taknya ,3 hari berturut-turut menghadap benda ni ja.. *tapi ibadah jangan lupa syu *ya syu tak lupa aih .. kewajipan kepada Maha Esa kena tunaikan dulu walau apa pun yang kita buat..^_^
Yang melambatkan kerja syu ni angkara line ternet yang asyik tersangkut-sangkut.. *guna broadband ja pon.. biasala tu kan.. sabar je la ~~ *sambil tangan dibahu mata keatas :P ..

Ok blog sendiri dah kemas *, so boleh la syu tunaikan permintaan kak mizah yang dah lama dari tahun lepas lagi .. huhu tapi apakan daya , bila semangat nak tolong editkan untuk akak, line ternet pulak nak manja-manja sangat dengan syu.. meragam ja kejanya.. huhu.. tapi tak pa. syu akan usakan untuk siapkan jugak blog akak.. Then baru boleh mula edit blog sahabat syu pulak .. 

Rasanya better setakat ni dulu.. *tenet dah mula meragam* 
Awak , ye awak la ! syukran dan terima kasih sudi baca :) 
kalau sudi lagi, tinggalkan komen atau nota cinta awak kat sini ya..
nak tahu jugak pandangan awak tentang blogskin yang saya buat ni.. mana tawu, mungkin ada yang perlu diperbaiki lagi kan.. 

Wasalam..

Pena hati,
Syu   


Labels:


old post / new post