blog nursyuhadasaedin





engagement :)
Friday, 1 March 2013 | 1.3.13 | 0 comments


Assalamualaikum ..
salam mahabbah to all readers ^^
ok malam ni nak tulis tentang yang ringan-ringan ja.. nak flashback balik peristiwa-peristiwa manis tahun lepas.. bukan apa, tadi syu tengah kemaskan file-file yang bertimbun dalam lappy ni .. terjumpa pula dengan gambar ni..
ok jom layan gambar ni..
.
.
.
*cuba teka mana satu syu..siapa dapat teka dapat hadiah*
"apa hadiahnya syu??"
dapat baca warkah syu !! hehe .. syu gurau ja .. dah jangan teka mana satu syu.. tak penting pun .. huhu

tahun lepas , tanggal 9 disember 2012 , farhah aini atau lebih selesa dipanggil angah dikalangan keluarga dan sepupu sepapat telah mengikat tali pertunangan bersama dengan seorang pemuda yang menjadi pilihan hatinya .. tapi waktu tu syu tak dapat tengok sapa tunangnya .. huhu .. and for your information, angah ni sebaya dengan syu .. *cuma dia matang lagi dari syu kot.. ehehe*
"kau tu umur ja meningkat , pengel macam budak-budak :P "
aip , sedap ja judge orang kan budak ni ! huhu .. bukan tak matang la .. natural macam tu .. biar la asalkan tak kacau orang .. kan awak kan ? *baik awak anggukkan kepala* .. cepat angguk! hehe :)

InsyaAllah bulan Mei angah akan sah menjadi isteri orang .. 
"eh syu , kau bila pulak?"
wahh cempumas nya soalan awak ya .. huhu ada jodoh datang la iya .. trust in Allah SWT ^_^
ok itu ja untuk warkah kali ini ..
wasalam .
yang sedang merepek,
syu

Labels:


old post / new post