blog nursyuhadasaedin





Promo tudung koshibo ^_^
Saturday, 22 June 2013 | 22.6.13 | 0 comments
Bismillahirrahma Nirrahim
Assalamualaikum si manis humaira :face38:

               Untuk entry kali ni syu nak update tentang promosi yang syu buat sempena Aidilfitri yang akan tiba beberapa bulan lagi .. Seperti yang si manis tahu , syu ada mengambil tempahan menjahit tudung labuh koshibo yang di tambah seri dengan manik di tengah.. Yang tidak bermanik pun syu buat jugak .. Tudung ni syu buat custom made .. Ok meh syu cerita tentang harga dia .. Harga sebenar tudung labuh koshibo bermanik ni RM 38 belum termasuk kos penghantaran .. Tapi harga promosi untuk Aidilfitri kali ini , hanya RM 35 sahaja .. Kos penghantaran macam biasa .. S/M : RM 6 ( tambahan RM 1 bagi setiap helaian yang seterusnya ) .. S/S : RM 9 ( tambahan RM 1 bagi setiap helaian yang seterusnya ). 

                 Next, syu nak bagitahu tentang ukuran tudung labuh koshibo bermanik dan tidak bermanik ni. Ukuran standard yang syu buat ialah ukuran di bahagian depan 32 inci manakala ukuran bahagian belakang pula ialah 42 inci .. Sebenarnya kalau nak bagi ukuran sendiri pun boleh jugak .. :face40:  Sekiranya berminat , boleh tinggalkan komen dan pastikan si manis isi detail-detail berikut :

NAMA :
KOD WARNA KAIN :
KUANTITI :
ALAMAT :
NO. TEL :
EMEL :

* satu lagi perkara penting yang si manis perlu tahu , tempahan akan mula di proses hanya selepas pembayaran dibuat

              Jadi , si manis dan si kacak , sementara tengah promosi jom rebut peluang ni beli tudung labuh koshibo bermanik dan tidak bermanik untuk diri sendiri , dihadiahkan pada isteri , ibu , adik , kakak dan kepada sesiapa sahaja .. Ok jom tengok sample dan pilihan warna kain yang si manis dan si kacak boleh pilih .. :86:


contoh tudung

untuk paparan yang lebih jelas , lihat album di Qaseh Arwa Collection

untuk paparan yang lebih jelas , lihat album di Qaseh Arwa Collection

untuk paparan yang lebih jelas , lihat album di Qaseh Arwa Collection 


* TEMPAHAN JUGA BOLEH DI BUAT DI :

"Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain kerudung hingga menutupi dada-dada mereka. "An-Nur : 31

Alhamdulillah , itu sahaja untuk entry kali ini .. 
Jumpa lagi di entry seterusnya ..
blogger-emoticon.blogspot.com

Wassalam

Labels:


old post / new post