blog nursyuhadasaedin





Sweetnya dia ~
Saturday, 24 August 2013 | 24.8.13 | 0 comments


Assalamualaikum 

Alhamdulillah hari ni dah masuk 17 Syawal 1434 ! cepat je masa berlalu kan ?
mudah-mudahan Allah terima amalan kita selama ini .
" Taqobbalallahu minna wa minkum "
( semoga Allah menerima amal kami dan amal anda )

Sebenarnya hari ni tak tahu nak buat apa . online facebook pun bosan sebab tak da yang menarik pun dalam tu . twitter? hah jangan cakap la . lagi la bosan . maklumla syu ni newbie dalam twitter tu . so apa pun tak da la kan . lain la yang dah ada beratus-ratus , beribu-ribu bahkan berjuta-juta follower tu kan .. huhu * ayat can not go la syu . touching konon  * 
so , syu pun merayap-rayap dekat taman larangan google . *taman larangan kau , over gitu ! haha* . dont worry , syu search yang baik-baik saja . *ley caya ka ?* . tak percaya ? tak kisah pun ,  Allah lebih mengetahui segala sesuatu  ! :face44:

ok , jari ni saja la taip key 'al-quran' then keluar gambar Quran pelangi . MasyaAllah , terus fall in love for the first sight . huhu . sweet sangat design nya . warna-warni gitu . ok kena tak dengan tajuk post yang syu letak ? haha . ok syu tahu dah lama Quran ni ada di pasaran . and for sure la awak dah tahu Quran pelangi tu yang mana satu kan ? . arghh ! tak kira la awak dah tahu ka belum , syu nak jugak tunjuk gambar ni dekat awak . *hehe annoy tak syu* . layan ja la ya .:face39:

.
.
-ihsan google-

ha melting tak ? kalau hawa yang tengok insyaAllah ada timbul perasaan berbunga-bunga . kalau adam ? rasa la sendiri ya . syu bukan adam . so tak tahu . hehe cantik sangat kan . teringinnya nak ada satu . yang dekat atas ni bukan tafsir . kalau dapat yang tafsir lagi bagus . sambil baca sambil tu kita tahu maksudnya kan . huhu
tapi harganya boleh tahan mahal . but apa salahnya kan , untuk saham akhirat . hehe . tapi syu nak tunggu orang bagi sebagai hadiah la . hehe . lebih bermakna gitu . *mengada la kau syu . beli la sendiri * .

so , " MAK , AYAH , DAN ADIKKU TERSAYANG , *SAHABAT-SAHABAT DAN PEMBACA JUGAK :face15:*  TOLONG BACA ENTRY NI ! " .

mana tahu kan tanggal 9 Zulhijjah 1434 ni , ada rezki syu memiliki Quran pelangi tu . :9: Biiznillah . InsyaAllah . ada apa dengan 9 Zulhijjah 1434 bersamaan 14 Oktober 2013 ? . ha lu pikir la sendiri . hehe

ok done for this entry .
till we meet again .

Wallahu a'lam
wassalam


Labels:


old post / new post