blog nursyuhadasaedin





tahunku yang sibuk
Sunday, 5 January 2014 | 5.1.14 | 0 comments
Assalamualaikum
blogger-emoticon.blogspot.com

apa khabar iman awak ? sihat ? recharge iman ok ! :face40:
alhamdulillah dalam kesibukan di universiti ni , dapat juga curi masa jenguk blog ni . dah lama sangat biarkan blog ni usang . rasanya sejak syu mendaftar jadi student uum ,syu tak pernah masukkan entry apa-apa lagi . ka ada ? hehe . syu sendiri pun tak ingat . 

seriusly sangat sibuk . almaklumla , baru sem 1 . tak pandai nak atur jadual lagi . itu yang jadi kelam kabut sikit . sebab tu jugak la blog ni macam tak bertuan dan berpenghuni . kesian kau kan blog dapat tuan macam syu . huhu :face62:

sebenarnya banyak ja dekat draft ni . cuma tak publishkan ja . nak kena edit-edit sikit . 
in sha Allah mula semester 2 nanti , blog ni akan mula kembali aktif . lagipun dah lama syu tak join contest . berblogwalking . rindu pula nak bersiar-siar di blog blogger lain . 

kadang rasa gerammnya tengok blog orang lain . sentiasa berupdate . jeles sebab syu tak boleh nak berupdate selalu . tak aktif sangat dah sekarang berblogging . Tapi dekan facebook syu sangat la aktif . hehe .
eh , jom add syu di fb . mungkin boleh bertukar-tukar pendapat . berkawan . atau ada apa-apa soalan boleh pm syu . lebih mudah untuk contact syu melalui fb . :face45:

in sha Allah 12 Januari 2014 , bermula la cuti semester 1 syu . dah ada dekat rumah nanti ceq nak pulun update entry banyak-banyak . haaaa .. hangpa paham ka ceq cakap apa ?? hehe :face50:
in sha Allah nantikan perkongsian cerita , ilmu dan macam-macam lagi dari syu lepas ni . *ang bajet macam ada pembaca singgah blog ang nah syu blogger-emoticon.blogspot.com *

ok , itu sahaja .
kita berjumpa di lain entry .
syu tinggalkan sesuatu untuk anda . supaya ada jugak ilmu yang awak dapat baca entry ni . tak ada la sia-sia ja kan .


jaga iman . jaga hati . jaga diri 

wallhua'lam 
wassalam
:n:


Labels:


old post / new post